Ervaring van Bas Huisman

Geschreven op 31 januari 2016 door Eline Peterse

Altijd leuk om positieve reacties te krijgen en hierbij de ervaring van Bas Huisman die nu een maand of 2 met mij traint. Ik geniet altijd van iedere minuut met Bas! Het is super gezellig en hij haalt ook mooie resultaten! Op naar de IJsselsteinloop met deze topper!

Hierbij de woorden van Bas: Ik heb nog nooit gelopen, nooit echt gesport en altijd het excuus ‘te druk’, waardoor naast een wekelijkse hockeywedstrijd nooit serieus bewogen werd.

Vanaf les 1 van mijn hoofdpijn af

Door een drukke baan met veel spanning had ik vaak hoofdpijn vanuit mijn nek. Via via ben ik bij Eline uitgekomen, proefles gehad waarbij er een duidelijke structuur is afgesproken. Vanaf de eerste les geen hoofdpijn meer en na enkele weken voel ik me minder gestrest, gezonder en vooral fit! Met recht fit met Lien!

Thanks voor je woorden Bas!

liefs,

Lien

Lien's Fitness Blog

Warning zweten gegarandeerd
19 juli 2018

Ervaring van Bas Huisman
31 januari 2016

De wonderen van de natuur
22 november 2015

Fit met Lien is Powered by
Copyright 2015 - 2022 FitmetLien.nl
Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.