Meet Lien

Enthousiast – fanatiek – open-minded

Voor zo ver ik mij kan herinneren ben ik al actief. Als kleine meid rende ik de hele dag rondjes om de keukentafel, speelde het liefst buiten en ging met liefde naar iedere hockeytraining. Snel kwam ik erachter dat ik hockey alleen niet voldoende vond en sloot ik mij aan bij een sportschool en triathlon vereniging. Sindsdien kan ik niet meer zonder. Hardlopen, zwemmen, en fietsen is mijn uitlaatklep geworden en fitnessen geeft mij bergen van energie.

Drie jaar nadat ik gestart ben met triathlonnen, mocht ik in september 2019 zelfs meedoen met de wereldkampioenschappen triathlon voor agegroupers over de afstand van een halve Ironman. Zo zie je maar dat het nooit te laat is om een nieuwe sport te proberen!

Ik ben een sportopleiding gaan doen en specialiseerde mij al gauw op personal training, bootcamp training, TRX-, Kettlebell- en zwanger&fit training. Om mij nog meer te verdiepen in de kennis over het menselijk lichaam, studeerde ik in 2019 af als fysiotherapeut. Ik begeleid graag sporters en geloof erin dat de revalidatie zo specifiek en functioneel mogelijk moet zijn om weer zo snel mogelijk fit op het sportveld te staan.

Ik leef voor mijn sport en dat wil ik heel graag met iedereen delen. Niets is mooier dan je passie kunnen delen met de mensen om je heen en daarmee anderen te inspireren.

“Ik streef naar een gezond, fit en sterk lichaam voor iedereen.”

Door middel van mijn positieve en energieke houding tijdens trainingen, probeer ik iedereen te enthousiasmeren voor het sporten. Ik werk veel met eigenlichaamsgewicht-oefeningen en losse materialen. Dit doe ik omdat je hiermee je hele lichaam functioneel traint en niet geïsoleerd één spier traint. Tijdens mijn trainingen geef ik mij altijd 100% en streef ik er naar om het beste uit mijn sporters en mijzelf te halen.

Ik geloof er heilig in dat een gezond, fit en sterk lichaam in positief verband staat met een gezonde geest. Hier wil ik graag naar streven met al mijn sporters.

Maar genoeg over mij! Wil jij ook graag van sporten je passie maken? Lees dan gauw verder wat voor mogelijkheden je hebt bij Fit met Lien om de beste versie van jezelf te worden!

Fit met Lien is Powered by
Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.