Personal Training

Grensverleggend – Passie – Doelgericht

Feit: We leven in een hele haastige maatschappij, alles moet even snel, snel gebeuren en ergens te lang bij stil blijven staan is achteruitgaan.

Wat een vermoeiende insteek is dat toch… Soms, zeg maar liever VAAK, is het helemaal zo slecht nog niet om om hulp te vragen. Net dat ene extra steuntje in de rug. De rots in de branding of juist de verplichting die op je wacht waardoor je wel MOET gaan. En ALS je dan geweest bent, mannnn that feels right! Even de gehaaste maatschappij ontsnappen, de druk en stress helemaal los laten en volledig je focus leggen op sporten!

Je bent weer één stapje dichterbij het verliezen van die vervelende overtollige kilo’s, of juist weer een stapje verder richting die 10km die je graag wilt lopen! Met personal training train je 1 op 1 en ligt de focus volledig op jou. Wil je afvallen, je conditie verbeteren, in spiermassa toenemen, vet verbranden of you name it: wij gaan de uitdaging aan. Dát is personal training.

Wat bied ik aan:

  • 12 weken proces
  • 1 op 1 sporten onder begeleiding
  • Op maat gemaakte trainingen
  • 4 meetmomenten
  • 24/7 bereikbaar voor vragen

(ik hoor je denken) “Waarom 12 weken?”

Binnen 10-12 weken ben je in staat om je hersenen te programmeren dat het gewend is geraakt aan sporten en dat een gewoonte ontwikkeld is. Hierdoor kan je deze levensstijl zelfstandig voortzetten na het traject. Maar uiteraard mag je hierna weer 12 weken bij mij blijven bikkelen!

De voordelen voor jou

Je krijgt persoonlijke aandacht

Samen streven naar een doel

Je leert je grenzen te verleggen

Probeer Het Zelf Proefles Aanvragen

Fit met Lien is Powered by
Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.