Bootcamp Training

Buiten – Uithoudingsvermogen – Kracht

Wat is Bootcamp training?

Bootcamp een rising star binnen de sport op dit moment! EN TERECHT! Want het is leuk, pittig, uitdagend, gezellig en je traint je uithoudingsvermogen en kracht tegelijkertijd. Dat allemaal in maar één uurtje. Als kers op de taart is die ook nog allemaal in de heerlijke frisse buitenlucht! Je gaat je fitter voelen en hebt meer energie.

Fit met Lien biedt bootcamps aan bij Helmes Health Centre Bootcamp training. Op maandag- en woensdagavond zijn deze bootcamps onder leiding van Fit met Lien.

Waarom in samenwerking met Helmes Health Centre Bootcamp Training?

Daar hoef je niet lang over na te denken! Het is niet meer alleen samen een avondje in de week een uurtje sporten, maar een ware ‘community’ is ontstaan! Je maakt nieuwe vriendschappen met allemaal leuke mensen! Vaak lopen we dan ook gezamenlijk evenementen af zoals MudMasters of de Dam tot Dam loop! Voor meer informatie kan je zowel contact met Fit met Lien opnemen als met Helmes Health Centre Bootcamp training. Neem vooral een kijkje op hun website: https://helmeshealthcentre.nl/, daar vind je meer informatie en leuke foto’s!

De voordelen voor jou

Lekker sporten in de buitenlucht

In groepsverband

Kracht en uithoudingsvermogen worden geprikkeld

Bootcamp een keer zelf proberen? Proefles Proberen

Gratis en vrijblijvend. Jeeej!
Fit met Lien is Powered by
Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.